COLBOR CL60 Fotogrāfija Apgaismojums 2700k-6500k Divu Krāsu Video Gaisma, Kamera, Foto Vlogging Komplekts

  • €130.40
  • €146.52
( 2 Atsauksmes )
Pieejamība: Noliktavā

Tagi:
  • Fotogrāfija Apgaismojums, video gaismas 60w, Gaismas, yn216 gaismas, led gaismas
  • Apgaismojums Tips: Foto Strobe Apgaismojums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikācija: CE
  • Krāsu temperatūra: Citi
  • Modeļa Numurs: colbor cl60
  • Zīmola Nosaukums: colbor
  • Funkcijas: colbor cl60
  • Komplektā: Komplektā 1
  • Krāsu Temperatūra Versija: Bi-color Versija
  • Iepakojums: Jā

Sku: w207824

COLBOR CL60 Fotogrāfija Apgaismojums 2700k-6500k Divu Krāsu Video Gaisma, Kamera, Foto Vlogging Komplekts

COLBOR 65W COB Gaismas Sērija

Spēcīgs Apgaismojums kustībā

Izveidojiet savu spēcīgs apgaismojums studio kustībā.Jaunās paaudzes COLBOR CL60 sērijas CL60/CL60M/CL60R lepoties veiktspēju un pārnesamību, kas pārsniedz tirgus līmenī.Ultra-kompaktās armatūra CL60 ir mainīgas krāsu temperatūra no 2700K, lai 6500K ar iespaidīgu CRI vērtējums no 97 + , bet CL60M ir 5600K vasaras līdzsvarotu video gaisma ar pastāvīgu apgaismojuma produkciju.Paļaujoties uz PowerCube Dizaina un Matricas Kontroli, CL60 sērija var veidot gaismas matrica līdz ārkārtas 650W, kas var tikt integrēta un kontrolē viena vienība vai pa Colbor Studio APP no attāluma.

Ar pirmo 65W COB Gaismas tirgus atbalsta PD power bank, jūs varat tagad ir vairāk enerģijas opcijas, lai saglabātu gaismas dažādas ainas, piemēram, micro-filmas, dzīvot straumēšanas, intervijas, utt.

Spēcīgs Gaismas Rokā

1. 65W COB Gaismas ar Spēcīgu Izejas

Ar iebūvētiem 65W COB punkts avots LED krelles, COLBOR CL60 pilnvaras līdz gaismas ar max izloze 80 W, sniedzot 2600 lux vismaz 1 metru un pārsteidzoši konstantu no 46066 lux pēc 3.3 " ar PowerReflector sniegta.

2. Ļoti Kompakts izmērs ar Alumīnija korpusu

Uzcelta ar aviācijas kvalitātes Alumīnija, kas CL60 sērijas sver tikai 550g un tikai izmēros kā 24-70mm objektīvs, kas viegli tiks saglabāta jūsu mugursoma vai pārnēsāšanas soma ar nosacījumu.

3. PowerCube par Mega Power

COLBOR PowerCube ir paredzēti, lai izveidotu katru 65W gaismu spēcīgs kubikmetru apgaismojums matricas seamlessly.By bīdāmās tos kopā var izveidot mega varas līdz 650W, pagriežot nelielu portatīvo COB gaismas vērā milzu jaudas gaismas.

Spēcīgu Gaismu, kas darbojas

4. 97+ CRI, Augsta Krāsu Precizitāte

Atklāt sākotnējo krāsu objektu, CL60 sērija lepojas ar CRI vērtējums no 97+ aizpildīt jūsu atvases ar autentiskas krāsas un skaistas krāsas.Tā darbojas uz Dienasgaisma Simulācijas Sistēma, kas efektīvi novērš savu filmēšanas objektu no kļūst graying vai meklējat slims.

5. 2700-6500k Bi-color (Krāsu) / 5600k Vasaras Līdzsvarotu

CL60 funkcijas mainīgo krāsu produkciju no 2700K, lai 6500K, lai atbilstu dažādu ainas un pat savu pašreizējo apgaismes ķermeņi, bet ar CL60M un tās 5600k vasaras līdzsvarotu gaismas avots, jūs varat viegli spilgti augšu skatuves.

6. Klusa Dzesēšanas Sistēma

Kolibri-Izlūkošanas Dzesēšanas Sistēmu, kas uztur pareizu temperatūru, lai spēļu laikā ilgtermiņa šaušana.Kad Kluss Režīms ir ieslēgts, tas ir kluss, kas ir mazāka par 20dB, ļoti klusa pat varat iestatīt gaismas netālu no kameras.

Portatīvo & Universal

7. Universālā Bowen Mount Adapteri

Ņemot vērā, ultra kompakto izmēru, COLBOR CL60 sērija ir pilnīgi saderīgi ar dažādiem standarta Bowen-mount gaismas modifikatori.Jūs var viegli pārveidot to par cietu vai mīkstu gaismu ar universāls ierīces multi-ainas filmēšanas.

8. Next-Gen Portatīvo Jauda

Pirms apgaismojuma nozarē, COLBOR CL60 sērijas stāv jūsu on-the-move studijā.Tas nodrošina strāvas padeve, izmantojot PD power bank, PD adapteri un citas mobilās enerģijas risinājumi e.g.V Mount akumulatoru NP-F akumulatoru.

Jautri.Pasakains.

Pilns Darbi.

9. Darbojas ar COLBOR Studio

Korekcijas par CL60 sērijas apgaismojums var realizēt uzreiz pa COLBOR Studija™Lietotni.Bez tam, COLBOR Studija attīsta OTA inteliģentu funkciju, kas dod CL60 sērijas pastāvīgi attīstīties un uzlabot, nestu vairāk prieka un profesionālo pieredzi, lai jūs.

10. 10 iebūvētās Apgaismes FX

Uguns, PKT Chase, Pulsing, TV, Eksplozijas, Bojāto Sīpolu, Metināšana, Strobe, Zibens, un SOS, 10 iebūvētās apgaismes FX, palīdzēs jums attīstīties par 46 veidu reālāku scenāriju CL60 (CL60M 7 iebūvētais apgaismojums FX, CL60R 13 iebūvētās apgaismes FX).Ir dzīva un dinamiska live-streaming, izveidot skarot atmosfēru mikro-filmēšanas un...

11. Matricas Kontroles Sistēma

Ar integrāciju Matricas Kontroles Sistēmas, katra CL60 COB gaismas var darboties kā kontrolieris uz citu gaismas.Tas ir svarīgi, kad vairāk gaismas ir "PowerCube" kopā ar iebūvētiem Gaismas Neironu Tīkli (turpmāk LNNs) , jūs varat pielāgot to pašu spilgtumu un krāsu temperatūru par 10 gaismas kopā, tajā pašā laikā.2-collu super wide LED ekrāns nodrošina intuitīvu displeju.

And20rey

2022-12-02

Labas kvalitātes lampas stendu, lai tālrunis ar bateriju akumulators. Led divu veidu ir dzeltens un balts sēdeklis ar riteņiem, lampas spīd spilgti, izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem. Paka tika nosūtīts ātri, lai mums apmēram trīs nedēļas, sliežu ceļu skaitu, tika izsekota visā veidā. Iepakotas ļoti labi maisā ar nabas. Veikals uzticamu nopirka to daudzas reizes un vienmēr viss ir uz augšu, es ieteiktu. Paldies!

Lady Ichar19

2022-12-29

Labas kvalitātes stendi-ledus lampas. Iegādājos šajā veikalā bieži, vienmēr kuģa ātri un iepakojuma labi. Iepakojumā devās trīs nedēļas, dziesmu skaits bija kāpurķēžu visa ceļojuma laikā. Veikals ir uzticams, es ieteiktu. Paldies!

Pievienot atsauksmi

Jūsu vērtējums: